9 вересня у Лубенській районній раді відбулося спільне засідання постійних комісій, яке провів голова комісії з питань соціальної сфери та соціального захисту населення Юрій Єремієвський. Участь у зібранні взяв голова районної ради Олександр Темченко, голова райдержадміністрації Іван Дзус.

З інформацією про виділення коштів на співфінансування інвестиційних проектів регіонального розвитку присутніх ознайомила начальник відділу економіки Лубенської РДА Любов Логвин. Вона зазначила, що для співфінансування проекту «Придбання шкільного автобуса для Засульської гімназії Лубенського району Полтавської області запропоновано виділити із районного бюджету у 2016 році кошти в розмірі 110,00 тис.грн, для проекту «Придбання санітарних автомобілів для Жданівської, Засульської та Вищебулатецької АЗПМС Лубенського району» кошти в розмірі 148,779, але за умови перемоги у конкурсі інвестиційних проектів регіонального розвитку.

Заступник начальника фінансового управління Лубенської РДА Людмила Харлан інформувала про внесення змін до показників районного бюджету на 2015рік: рішеннями сільських рад району до районного бюджету збільшується обсяг бюджету на 878,9 тис.грн, кошти будуть направлені головним розпорядникам за цільовим призначенням: на виконання Довготермінової комплексної програми мобілізаційної підготовки Лубенського району на 2014-2020 роки; відділу освіти райдержадміністрації; відділу культури і туризму райдержадміністрації.

 

 

Депутатами було опрацьовано питання щодо внесення змін до Статуту Лубенського районного центру первинної медико-санітарної допомоги, у звязку з ліквідацією відділу охорони здоровя.

Обговорено   призначення головного лікаря Лубенського районного центру первинної мдико-санітарної допомоги, запропоновано кандидатуру Гармаш Н.В.

 На засіданні йшла мова і про реорганізацію Лубенського районного науково-методичного центру у районний методичний центр, призначення директора Лубенського районного   науково-методичного центру, запропоновано кандидатуру Шевченко Л.П. З вищезазначеним рядом питань перед присутніми виступила заступник голови райдержадміністрації Тетяна Сергієнко.

Крім того, членами комісій було опрацьовано наступні питання: про внесення змін до довготермінової комплексної Програми мобілізаційної підготовки Лубенського району на 2014-2020 роки; про надання дозволу на списання майна Ісківської, Жданівської, Новаківської ЗШ І-ІІІ ступенів: коректорів газу; про надання дозволу на списання майна Новаківської ЗШІ-ІІІ ступенів: паркан Новаківської ЗШ І-ІІІ ст..; про погодження звільнення директора Шершнівської ЗШ І-ІІ ступенів, у зв»язку з переведенням на іншу посаду; про погодження призначення директора Шершнівської ЗШ І-ІІ ступенів; про погодження звільнення директора Ромоданівської ЗШ І-ІІ ступенів, у зв»зку з переведенням на іншу посаду та ліквідацією Ромоданівської ЗШІ-ІІ ступенів; про надання дозволу на встановлення меморіальних дощок, з метою вшанування та увічнення пам»яті жителів району, які героїчно віддали своє життя за свободу та незалежність України в ході проведення АТО; про затвердження технічної документації земельних ділянок; про затвердження розпоряджень голови районної ради.