888888888        99999999999999919 червня у районному будинку культури очільники Лубенського району привітали з професійним святому усіх державних службовців Лубенщини. Захід пройшов урочисто та піднесено, щирим добрим словом було згадано усіх, хто присвятив себе важливому завданню – службі   на користь людей і держави. Про те, що державним службовцям притаманні такі риси як серйозність, відповідальність, принциповість, бездоганне знання законодавства говорила ведуча заходу Наталія Медведовська. Маленьке опитування вона влаштувала і голові районної ради Олександру Темченку та першому заступнику голови райдержадміністрацію Ігорю Нестеренку, попрохавши охарактеризувати колег, державних службовців Лубенщини, а також поділитися враженнями робочих буднів.

У своєму вітальному слові голова районної ради Олександр Темченко подякував усім державним службовцям, які з повною віддачею працюють на користь району:

- Від ваших зусиль залежить авторитет влади, чіткість і прозорість функціонування складного державного механізму, тож будьте і надалі професіоналами своєї справи, - наголосив очільник району.

- На принципах відповідальності та відкритості ми будуємо свою роботу. Почути всіх, допомогти, бути корисним – наше основне завдання, адже всі ми складали присягу на вірність народові України. Майже всі мешканці Лубенщини звертаються до органів держаної влади. Приємно констатувати, що наші земляки вчасно та якісно отримують необхідну допомогу, відчуваючи турботу та повагу збоку службовців. Тому до Вашої позиції завжди прислухаються, її цінують і поважають, - сказав у своєму вітальному слові перший заступник голови райдержадміністрації Ігор Нестеренко.

 

   За високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу реалізації державної політики та з нагоди Дня державної служби Почесні грамоти районної ради, райдержадміністрації отримали Алла Дзюба, головний спеціаліст відділу обліку, контролю та звітності управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, Валентина Жебель, головний економіст бюджетного відділу фінансового управління райдержадміністрації, Ганна Журенко, провідний спеціаліст-економіст відділу статистики соціальних програм та послуг управління статистики у Лубенському районі, Сергій Катрич, головний спеціаліст відділу надходження, прогнозування платежів, обліку застрахованих осіб управління Пенсійного фонду України у м. Лубнах та Лубенському районі, Віта Левченко, начальник відділу фінансово-економічної роботи та бухгалтерського обліку – головнbq бухгалтер Лубенської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Полтавській області, Любов Логвин, начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації, переможець І туру конкурсу «Кращий державний службовець» у номінації «Кращий керівник» у 2015 році, Людмила Онищенко, головний державний інспектор Лубенської об’єднаної державної фінансової інспекції, Оксана Приймак, державний соціальний інспектор управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, Оксана Сало, головний спеціаліст відділу видатків та обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів управління Державної казначейської служби України у Лубенському районі Полтавської області, Ірина Сербіна, провідний спеціаліст Лубенського міськрайонного управління юстиції, Анна Танащук, головний спеціаліст юридичного сектору управління Держземагенства у Лубенському районі.

10                      10000

  

   На державних службовців чекав незабутній концерт, подарований учасниками художньої самодіяльності районного будинку культури. Своє вміння і талант продемонстрували жіночий вокальний ансамбль «Криниця», родина Васильченків з Новооріхівки, Наталія Симоненко з Ісківець, Світлана Лагута, Ірина Ліхачова, Наталія Прокопець, Раїса Дячук та інші.

11       11111

       Про те, що державні службовці  віртуози на всі справи довели своїми сольними виступами   Олексій Звержинський, Інна Сизоненко, Сергій Сіряченко, Лариса Тарасенко, справжніми майстрами драми стали Олена Пірова, Микола Чудак, Тетяна Бутрим, Валентина Єндоренко,     Світлана   Терещенко. 

       Свято переповнювали і сумні ноти, але в душах усіх державних службовців, присутніх у залі, не згасала надія про те, що над Україною буде мирне небо.