11111----000000На Лубенщині відсвяткували Трійцю, традиційно захід відбувся у селі Крем»янка Оріхівської сільської ради. Тут, 31 червня в урочищі Хрестовий Яр було багатолюдно, адже свято об»єднало мешканців не лише Оріхівської сільської ради, а й навколишніх сіл. Селяни зібралися аби поспілкуватись один з одним, скуштувати   цілющої води з криниці, а також пригадати звичаї і традиції нашого народу. На святі Трійці побували голова районної ради Олександр Темченко, в.о. голови райдержадміністрації Ігор Нестеренко. 

У своєму виступі Олександр Темченко побажав лубенцям здоров»я, взаємної поваги, зелене клечання захищало домівки усіх краян від життєвих негараздів, а серце й душа наповнювалися миром, добром, любов”ю, щедрістю і вірою у власні сили.

В.о. голови райдержадміністрації Ігор Нестеренко бажав присутнім міцного здоров’я, щастя, здійснення мрій та миру.

Бути завзятими і дружніми закликав громаду сільський голова Оріхівської сільської ради Олександр Розумій. Він подякував односельцям за допомогу у організації свята.

 

А на усіх присутніх чекав незабутній концерт, подарований учасниками художньої самодіяльності району. Тож з оплесками зустрічали народний квартет «Сузір»я, народний аматорський фольклорний колектив «Горлиця», фольклорний колектив «Мальва» та інші.

Селяни спілкувалися, куштували воду з криниці, радіючи початку літа.

22222-------0000000000