1111111122233329 травня у школах Лубенщини пролунав останній дзвоник, покликавши у доросле самостійне життя 156 випускників, учнів шкіл - на довгоочікуваний літній відпочинок. Попереду у випускників неспокійна пора здачі ЗНО, вступів до навчальних закладів, а сьогодні усі вони прощалися зі школою, вчителями-наставниками, які 11 років сіяли їм добре, мудре, вічне, дзвоником, що кликав ці роки за шкільну парту.

Святкова атмосфера панувала цього дня і у Вовчицьому ліцеї імені В.Ф. Мицика, де побував голова районної ради Олександр Темченко. Лінійку відкрив директор ліцею Володимир Костюк. Прозвучав державний гімн,  було занесено прапор України, потім Володимир Костюк з вітальним словом звернувся до учнів, вчителів, батьків. Він дякував педагогічному колективу за наполегливу роботу, привітав учнів із закінченням навчального року, порою канікул. Вручив грамоти та грошові премії   учням Марії Падалко та Костюку Богдану за перемогу в олімпіадах, МАН.

 

Ряд вітань висловив і голова районної ради Олександр Темченко. Він побажав випускникам взяти в дорогу мудрість педагогів, плече однокласників, а ще оптимізм, якому їх навчали у школі. Учителям висловив глибоку подяку за відданість своїй справі. Батькам - за терпіння, завзяття, наполегливість.

Сільський голова Вовчицької сільської ради Ольга Козловська привітала усіх зі святом, висловивши сподівання, що громада і надалі буде активною, а керівники сільськогосподарських товариств, не стоятимуть осторонь проблем ліцею.

Напутні слова випускникам сказали перша вчителька Ніна Тесленко, класний керівник Світлана Компанієць. Побажали успіхів їм і першокласники. А закінчився захід шкільним вальсом учнів з учителями.