444440000----23 січня за участі голови районної ради Олександра Темченка, голови райдержадміністрації Романа Сидоренка відбулося спільне засідання постійних комісій з питань планування бюджету і фінансів, з питань економіки, підприємництва, транспорту, зв»язку та управління комунальною власністю, з питань соціальної сфери та соціального захисту населення, яке провів голова комісії з питань планування бюджету та фінансів Олександр Коломієць. Перед присутніми виступила начальник фінансового управління райдержадміністрації Світлана Самійленко. Вона представила депутатам проект районного бюджету на 2015 рік. Як зауважила начальник фінуправління формування показників районного бюджету 2015 року здійснено на основі податкової реформи та реформи міжбюджетних відносин, побудованих на принципах децентралізації фінансової основи місцевого самоврядування. При розрахунку міжбюджетних трансфертів враховано нові підходи до їх формування, розподілу та спрямування. Світлана Самійленко ознайомила з інформацією про бюджетні призначення головних розпорядників коштів районного бюджету, здійснивши порівняльний аналіз 2014-2015 років. Депутати районної ради Євгенія Яковченко, Олександр Коломієць закликали колег підтримати проект бюджету та винести його на розгляд сесії районної ради.

 

 

      Начальник   відділу економіки райдержадміністрації Любов Логвин  ознайомила з проектом Програми економічного і соціального розвитку Лубенського району на 2015 рік, докладно зупинившись на інвестиційних проектах, реалізація яких передбачається у 2015 році. Рядом думок щодо проекту програми поділились депутати Василь Кулик та Євгенія Яковченко.

     Крім того, було розглянуто звернення завідувачів амбулаторій Лубенського району одне з яких про роботу Лубенського районного центру ПМСД, інше - про підтримку головного лікаря центру ПМСД Сапи А.І. представниками трудового колективу вищезазначеного центру.

55555         666