222 5555 666                                                                           

22 січня у районному будинку культури відбувся захід з нагоди 25 –річчя від дня створення Войнихівського професійно-технічного училища. Привітати училище, його керманича, Анатолія Трохименка, викладачів та студентів на свято прибув голова районної ради Олександр Темченко. Керівник району побажав навчальному закладу розквіту, адже щорічно училище дає путівку в життя близько ста п’ятдесяти випускникам, серед яких водії, трактористи, слюсарі з ремонту сільськогосподарської техніки, кухарі-кондитери, перукарі, манікюрники, кравці – усі вони, здобувши кваліфікацію, прославляють   навчальний заклад, його викладачів, не лише в районі, а й далеко за його межами. Олександр Темченко передав вітання від голови райдержадміністрації Романа Сидоренка, висловивши сподівання, що училище зустріне ще не один ювілей. Керівник району вручив Почесні грамоти районної ради, райдержадміністрації за сумлінну працю, високу педагогічну майстерність, вагомий особистий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління Валентині Стригун, Юрію Портянику, Євгенію Фролову, Валентині Левченко, Олексію Онішку.

 

А на присутніх чекав незабутній концерт, сповнений спогадами, екскурсами у минуле про створення училища, його досягнення, адже за 25 років змінювалися керівники, педагогічний склад, здобувався безцінний досвід управління, яким перед присутніми ділилися як його колишні наставники так і сучасники учбового процесу: Олександр Тарасенко, Олександр Заїка, Анатолій Трохименко, Лариса Сухонос. Вітання з ювілеєм і подарунки презентували директор професійно-технічного училища №12 міста Лубни Анатолій Риков, приватний підприємець Володимир Литовка.

Багато теплих слів про діяльність навчального закладу було висловлено з вуст Войнихівського сільського голови   Григорія Сердюка, заступника начальника управління агропромислового комплексу, начальника відділу технічної політики і організації сільськогосподарського виробництва Олексія Огієнка.

Музичні вітання надійшли від ансамблю «Калинонька», «Юність», квартету «Сузір’я», ансамблю ложкарів. Показали свої творчі здібності і студенти – перукарі, продемонструвавши глядацькій залі нові зачіски.

 Захід закінчився, а попереду в училища №53, його викладачів, неспокійні робочі будні, тож впевнені, що успіхи множитимуться, новими кваліфікованими кадрами буде забезпечена Полтавщина.