DSC03767        24 січня у районній раді відбулося засідання постійної комісії з питань планування бюджету та фінансів, яке провів голова комісії Олександр Коломієць. Участь у засіданні комісії взяли голова районної ради Олексій Дядечко, заступник   голови районної ради Євгенія Яковченко. 

    Члени комісії заслухали інформацію начальника фінансового управління райдержадміністрації Світлани Самійленко «Про районний бюджет на 2014 рік».

    Як зазначила Світлана Самійленко програмними пріоритетами формування бюджетної політики на цей рік є прогнозування збалансованих показників місцевих бюджетів, оптимальність витрачання бюджетних коштів та збереження виправданої у попередніх роках бюджетної практики щодо методик та механізмів обчислення обсягів між бюджетних трансфертів між державним бюджетом та місцевими бюджетами.

          Загальний обсяг доходів районного бюджету на 2014 рік складає 124148,076 тис.грн. Найбільшою складовою доходів районного бюджету (без трансфертів ) є податок на доходи фізичних осіб, який прогнозується в сумі 13553,9 тис.грн.,що на 712,4 тис.грн або на 5,5% більше порівнято надходженням у 2013 році та займає 99,7% в загальному обсязі доходів і 11,0% із урахуванням трансфертів.

 

 

         Ряд думок щодо бюджету на 2014 рік висловили голова райдержадміністрації Віктор Алєксєєнко, депутат районної ради Анатолій Савенков

         Комісія рекомендувала проект рішення «Про районний бюджет на 2014 рік» винести на розгляд позачергової 23 сесії районної ради.