22 січня очільники районної влади Олексій Дядечко та Віктор Алєксєєнко зустрілися з педагогічним колективом Новооріхівської ЗШ І-ІІІ ступенів, працівниками галузі охорони здоров’я, культури, місцевого самоврядування. Керівники району обговорили широке коло питань різного спрямування, а також визначили перспективи роботи на найближчий рік. У нараді також взяли участь заступник голови райдержадміністрації Василь Куксань, начальник відділу освіти райдержадміністрації Юлія Білокінь, Новооріхівський сільський голова Сергій Плескач, директор Новооріхівської ЗШ І-ІІІ ступенів Микола Крутій.

     Подібні зустрічі з мешканцями району, передовсім із працівниками бюджетних установ, на думку голови райдержадміністрації, дають змогу владі ознайомити громадян з тим, що робиться в районі та сприяють реальному вирішенню питань місцевого значення.

 

           Віктор Алєксєєнко детально проаналізував кожен з напрямків, над якими необхідно попрацювати, зокрема, в Новооріхівській сільській раді. Так, реалізуючи нові соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича “Діти — майбутнє України, є необхідність збільшити кількість годин позашкільної освіти у школі. Крім того, у цьому році передбачені кошти на продовження будівництва спортивної зали школи та встановлення сучасного спортивного майданчика із штучним покриттям.

Обговорено питання раціонального використання приміщення амбулаторії та створення належних умов для надання медичних послуг. У місцевому будинку культури, де завдяки сприяння СТОВ «Мусіївське» проведено опалення, у цьому році планують розпочати ремонт актової зали. У перспективі – відкриття філії територіального центру соціального обслуговування. “Усі ці заходи цілком реальні, і головне, необхідні селянам. Однак допомога й ініціативність громадськості буде незайвою”, - наголосив голова райдержадміністрації.

Зважаючи на політичну ситуацію в країні, Віктор Алєксєєнко поділився своїми думками з цього приводу, наголосивши, що у війнах і революціях немає переможців. Нинішня ситуація користі країні не принесе. Тому до цих подій необхідно ставитися виважено й з розумінням.

На нараді виступили голова районної ради Олексій Дядечко, директор Новооріхівської ЗШ Микола Крутій.

Заслухано пропозиції та запитання, на які учасники наради отримали вичерпні відповіді.