50000007                                                                     

5 грудня  голова районної ради Олексій Дядечко взяв участь у  засіданні  круглого столу  Лубенської райдержадміністрації, на якому обговорили суспільно-політичну ситуацію в Україні.

В ході зібрання голова райдержадміністрації Віктор Алєксєєнко проаналізував ситуацію, яка склалася навколо підписання Угоди про асоціацію з ЄС; наголосив, що всеукраїнський страйк, до якого закликають політики, призведе до зупинки підприємств, тимчасового безробіття, падіння економіки, зниження соціального рівня. Страйки, мітинги, силові конфлікти не полегшать життя мільйонів простих українців, зате допоможуть окремим політичним силам вирішити свої особисті, не державні, інтереси. Президент України Віктор Янукович засудив силові дії, які призвели до всенародного обурення, нової хвилі протестів і врешті-решт страждань людей. Голова райдержадміністрації зазначив, що головне завдання влади забезпечити стабільність в роботі підприємств, організацій, державних структур Лубенського району.

 

Голова районної ради Олексій Дядечко наголосив на тому, що сьогодні Лубенщина має позитивні наслідки в роботі. Тому потрібно виважено підходити до ситуації, яка склалася в країні і продовжувати працювати. Учасники засідання підтримали позицію Президента та Уряду України, направлені на стабілізацію суспільно-політичної ситуації в Україні.