DSC03718                                                   

19 листопада за участі голови Лубенської районної ради Олексія Дядечка, заступника голови районної ради Євгенії Яковченко відбулося спільне засідання постійних комісій. Вів засідання голова комісії з питань депутатської діяльності, етики та місцевого самоврядування Олег Сагло.

Перед початком засідання голова районної ради привітав з днем народження депутата районної ради, члена постійної комісії з питань економіка, підприємництва, зв»язку та управляння комунальною власністю Сергія Оніщенка. Після чого депутати перейшли до розгляду питань порядку денного.

Голова районної ради Олексій Дядечко прозвітував про свою діяльність за період з листопада 2012 року по листопад 2013 року.

Депутати заслухали інформацію начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Ніну Калайду «Про хід виконання Програми по соціальному захисту населення району «Турбота» на 2013 рік. 

 

 

         Опрацювали Програму   соціального захисту населення Лубенського району «Турбота» на 2014-2015 роки.

         Було вивчено питання «Про внесення змін до рішення районної ради   від 25 грудня 2012 року «Про Програму економічного і соціального розвитку району на 2013 рік», яку запропоновано доповнити розділом «Стимулювання розвитку місцевого самоврядування», питання внесення змін до Програми   по обслуговуванню платників   податків, підвищення рівня знань   податкового законодавства та збільшенню   надходжень до місцевих бюджетів на 2012-2015 роки.

DSC03725

       Члени комісій заслухали ряд фінансових питань з якими їх ознайомила начальник фінансового управління райдержадміністрації Світлана Самійленко: «Про внесення змін до показників районного бюджету на 2013 рік»: за рахунок трансфертів з державного бюджету фінансовий ресурс бюджету району збільшується на 858,1 тис.грн; «Про надання права на отримання позик на покриття тимчасових касових розривів районного бюджету в 2014 році»; «Про внесення змін до рішення районної ради   від 17 травня 2013 року «Про передачу в 2013 році бюджетних трансфертів між місцевими бюджетами Лубенського району на безкоштовний підвіз школярів»: відповідно до прийнятого 25 жовтня 2013 року рішення Засульської сільської ради виділено додатково 10000 грн. трансферту, який передається до районного бюджету на безкоштовний підвіз школярів; «Про внесення змін до рішення районної ради від 27 вересня 2013 року «Про передачу в 2014 році бюджетних трансфертів між місцевими бюджетами Лубенського району   на утримання ЦДЮТ»: відповідно до прийнятого 21 серпня 2013 року рішення Мгарської сільської ради переведено 5000 грн. трансферту до районного бюджету на утримання в 2014 році Центру дитячої та юнацької творчості.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Юлія Білокінь донесла до присутніх проект рішення «Про погодження зміни умов трудових договорів»: директору Михнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Наталії Чемарі, Снітинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів   Ніні Горбик на рік, директорам Ісківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Оксані Ауніній, Березотіцької   загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Юлії Рак, Пісківської загальноосвітньої І-ІІ ступенів Валентині Кобяк, Нижчебулатецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступені Віктору Бобиреві на три   роки.

Розглянуто питання «Про затвердження   технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки на території Вовчицької сільської ради, Вищебулатецької сільської ради.

Після докладного обговорення усі запропоновані проекти рішень були внесені на розгляд 21 сесії районної районної ради.