DSC 2242                                                       

14 листопада Лубенщини відзначала день працівників сільського господарства. Урочистості пройшли у районному будинку культури. 

Головною окрасою святкової сцени був коровай, випечений із зерна нового урожаю і виплеканий працею кожного з присутніх у залі. В перших рядах, як і годиться, сиділи сивочолі ветерани сільськогосподарського виробництва.

Привітати трудівників зі святом прибули голова районної ради Олексій Дядечко, голова райдержадміністрації Віктор Алєксєєнко, міський голова Олександр Грицаєнко.

Олексій Дядечко, голова районної ради, заслужений працівник сільського господарства, у своєму виступів зазначив, що лубенці не повинні забувати наскільки важливою є праця хліборобів-годуальників:

       - Усі здобутки – це результат самовідданої праці, великого хліборобського досвіду, який передається від діда-прадіда, з покоління у покоління.

   Він дякував ветеранам сільськогосподарського виробництва за життєву мудрість, натруджені мозолясті руки, відданість   справі і відповідальність перед суспільством.

Про досягнення лубенських аграріїв говорив і голова райдержадміністрації, кандидат сільськогосподарських наук Віктор Алєксєєнко. Він бажав лубенцям міцного здоров»я, гарного настрою, достатку і злагоди в родинах, щоб урожаї були рекордними, на радість усім краянам і на благо розквіту рідної України.

 

 

   Найкращі слова вітань, подяки за співпрацю лунали з вуст міського голови Олександра Грицаєнка. Очільник міста вручив   голові районної ради Олексію Дядечку, голові  райдержадміністрації   Віктору Алєксєєнку Почесноні грамоту   міської ради. 

DSC 2232

Враховуючи здобутки у роботі, Почесною грамотою Міністерства аграрної політики та продовольства України   нагороджено директора ТОВ «Удай-Агро» Валерія Трубнікова, грамотами департаменту агропромислового розвитку   обласної державної адміністрації   Валентину Гладишеву, директора птахоферми   Амарант-Агро», Сергія Рудя,   голову ФГ «Перлина», Олександра Самійленка, головного агронома ФГ «Янтар», Валерія Павліченка, директора ТОВ «Олімп-Агро ЛТД», Почесні грамоти   районної ради та райдержадміністрації отримали Олександр Марченко, Василь Степаненко, Жанна Ткаченко, Світлана Деркач, Олександр Беленко, Анастасія Береза, Олександр Кривенко, Сергій Черевишник, Анатолій Лозових, Дмитро Різник, Олександр Кисіль, Сергій Пономаренко, Олександр Карчевський Валерій Солод, Леонід Ятченко, колектив ПрАТ «Райз-Максимко» та колектив ФГ «Вітас і К».

Хвилиною мовчання вшанували загиблих у роки Великої Вітчизняної війни. Право покласти   квіти до меморіалу вічної слави   було надане Валерію Трубнікову, директору ТОВ «Удай-Агро» та Валерію Осаулку, голові ФГ «Шеки».

Квітами та подарунками вітали   ветеранів праці, а всіх гостей   пригощали короваєм, який визрів у праці та натхненні. Творчий подарунок підготували учасники художньої самодіяльності та запрошені гості -   лауреат національної премії ім. Т.Шевченка, Черкаський академічний заслужений український   народний хор.