377777777                                                                                    

         На виконання програми Президента України Віктора Януковича «Україна для людей» в частині налагодження ефективної роботи правоохоронних органів і надійного захисту громадян головою райдержадміністрації Віктором Алєксєєнком 12 листопада проведено розширену координаційну нараду за участю Лубенського міжрайонного прокурора, радника юстиції Григорія Гриня, начальника Лубенського МВ УМВС України у Полтавській області Олександра Власенка, голови районної ради Олексія Дядечка щодо стану злочинності на території Лубенського району за 10 місяців 2013 року та завдання на його покращення.

 

 

      У засіданні взяли участь сільські голови, секретарі сільських рад, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та територіальних органів виконавчої влади, а також сільськогосподарські товаровиробники, дільничні інспектори міліції.

     З аналізом виступив начальник Лубенського МВ УМВС України у Полтавській області Олександр Власенко, його доповнив міжрайонний прокурор Григорій Гринь та голова районної ради Олексій Дядечко.

Підсумовуючи нараду голова райдержадміністрації Віктор Алєксєєнко поставив конкретні доручення щодо покращення профілактики правопорушень у населених пунктах району.

7999999999999

58888888888888