154444444                                                                              

     На виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України», в рамках проекту «Дитячий і спортивний майданчик у кожне село» в районі проводиться активна робота по будівництву та облаштуванню ігрових та спортивних дитячих майданчиків.

       Для вихованців Хорошківського дошкільного навчального закладу «Сніжинка» 6 листопада стало справжнім святом. Цього дня відбулося урочисте відкриття дитячого ігрового майданчика за участю голови райдержадміністрації Віктора Алєксєєнка, голови районної ради Олексія Дядечка, заступника голови райдержадміністрації Василя Куксаня, Хорошківського сільського голови Миколи Бровка, громадськості, представників ЗМІ. Тепер у дітей з’явилося місце для активного відпочинку і розваг.

      Із щирими словами вітань до громади звернулися голова районної ради Олексій Дядечко, голова райдержадміністрації Віктор Алєксєєнко, сільський голова Микола Бровко, завідуюча дошкільним закладом Марія Куліш.

 

       Зокрема, Віктор Алєксєєнко зазначив: «Необхідно прикладати зусилля, щоб наші діти зростали в атмосфері безмежної любові та турботи як з боку батьків, так і з боку влади».

2444444

             За всебічної підтримки Лубенської районної організації Партії регіонів для найменших мешканців села проведена святкова розважальна програма, яку підготували працівники районного будинку культури, та вручені подарунки.

644444455555

Кожному, хто долучився до цього заходу було зрозуміло: радість в очах дітей – насправді те, заради чого варто жити й працювати.