444411i                                                           

2 листопада у Калайдинцях відбулося свято спортивної гордості, на якому пошанували футболістів, ветеранів сільської команди «Зеніт».

На заході побував голова районної ради Олексій Дядечко.

Команда Калайдинцівської сільської ради   у нинішньому році стала володарем перехідного кубка голови районної ради, чемпіоном Лубенського району з футболу. З часу заснування у 1971 році вона неодноразово змінювала назву: була і «Більшовиком», і «Дібровою», а з 2009 року - «Зеніт». За 40-річну історію існування команда 8 разів була чемпіоном району, 19 раз призером чемпіонатів, 5 - володарем кубка району, 14 - фіналістами розіграшу кубка району, впродовж 3 –х сезонів учасником першості області. Це лише невеликий перелік історії здобутків футболістів «Зеніту».

 

 

 

Попри те, що футбол гра колективна і вимагає мужності, терпіння і професіоналізму кожного гравця, нерідко ентузіазм та самовідданість окремих людей є рушійною силою. Так можна сказати про президента команди Анатолія Михайленка, а надто про головного тренера Леоніда Голубенка, який має тренерський стаж 22 роки, загалом команді «Зеніт»  присвятив 34 роки.

Для нагородження гравців футбольної команди «Зеніт» грамотами, подяками та кубками на сцену запросили голову районної ради Олексія Дядечка, сільського голову Калайдинцівської сільської   ради Василя Гаву, голову районної організації фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Ігоря Юшка, голову Лубенської федерації футболу Андрія Павлюченка.

У своєму вітальному слові Олексій Дядечко подякував тим, хто дбає про футбол. Він зазначив, що переможці вказують іншим як треба працювати, адже де є наполегливість там є результат.

Як справжні футболісти спортсмени прийняли присягу, яку виголосив капітан команди Володимир Соколовський.

Про святкову атмосферу заходу подбали ведуча Валентина Голубенко та артисти художньої самодіяльності.

Після завершення урочистостей відбувся турнір з міні-футболу.