31 жовтня в районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня працівників соціальної сфери. З професійним святом привітали соціальних працівників Лубенщини голова райдержадміністрації Віктор Алєксєєнко та голова районної ради Олексій Дядечко.

У своєму вітальному слові Віктор Алєксєєнко висловив слова глибокої поваги та вдячності усім представникам соціальної сфери району за той вагомий внесок, який вони роблять своєю щоденною працею, опікуючись проблемами мешканців краю, реалізовуючи державну політику та завдання Президента України з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.

Олексій Дядечко говорив про те, що в районі проводиться відповідна робота щодо забезпечення повноцінного життя всіх верств населення. Саме на це спрямована робота соціальних працівників – людей, які самовіддано служать обраній справі, допомагають працевлаштуватися, забезпечують реалізацію пільг та надають адресні допомоги, житлові субсидії найуразливішим категоріям населення, даруючи надію і сподівання на краще майбутнє.

 

 

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у виконання завдань, пов’язаних з реалізацією державної соціальної політики, керівники району нагородили грамотами кращих представників соціальної сфери: Наталію Ярмоленко, Юрія Васюка, Віталія Левенка, Олега Фесенка, катерину Чернову, Ніну Сергієчко, Світлану Хованську, Анатолія Радіонова. Валентина Рева отримала грамоту обласної державної адміністрації, а Валентина Верпета – грамоту обласної ради.

544444444444444444444

 

     Аматори сцени району подарували прекрасні номери художньої самодіяльності, створивши в залі теплу та приємну атмосферу. Вихованцям зразкового дитячого танцювального колективу «Грація» від районної організації Партії регіонів вручено сценічне взуття.