21111111111111111111 

29 жовтня у районному будинку культури комсомольці Лубенщини святкували 95 річницю створення Всесоюзної Ленінської комуністичної спілки молоді. Комсомольці пригадували роки, наповнені ентузіазмом, молодечим завзяттям, неперевершеною романтикою.

На заході побували голова районної ради Олексій Дядечко, голова райдержадміністрації Віктор Алєксєєнко, керуючий справами виконкому Валерій Даценко, двічі депутат Верховної ради Союзу Іван Бей, Почесні громадяни Лубенщини Василь Силка та Іван Якименко та багато тих, хто свого часу пройшов незабутню школу Комсомолу.

 

 

Очільники району говорили про історію комсомолу, про той крилатий, зоряний, неповторний час, який був подвигом бойовим і трудовим, подвигом духу, боротьби за чистоту помислів і діянь, дружби і братерства. Головні завдання, які ставилися перед комсомольцями, актуальні і для сучасного молодого покоління – виховувати справжніх патріотів на прикладах самовідданої праці, готувати стійких, високоосвічених, працелюбних будівельників своєї держави.    

1222222

                                          

Аматори сцени району повернули всіх присутніх у епоху справжньої школи життя для молоді, подарували прекрасні номери художньої самодіяльності. В залі панували тепла атмосфера, сповнена усмішок та приємних спогадів.