З метою виявлення та залучення до культурно-мистецьких заходів талановитих творчих сімей і родинних аматорських колективів, на виконання Програми Президента України Віктора Януковича «Україна для людей» 27 жовтня у районному будинку культури відбувся 15-й фестиваль родинної творчості «На крилах любові».

У заході взяли участь більше 30 найталановитіших родин Лубенщини. Серед гостей свята були і  голова районної ради Олексій Дядечко, голова райдержадміністрації Віктор Алєксєєнко. 

У своєму вітальному слові Олексій Дядечко бажам творчим лубенцям в родинах яких змалечку цінують  українську пісню і танець невичерпної енергії та завзяття. Ряд вітань висловив і голова райдержадміністрації Віктор Алєксєєнко. 

 

 

У залі панувала приємна тепла атмосфера. За підтримки районної організації Партії регіонів (голова Віктор Алєксєєнко), народного депутата України Володимира Пилипенка, приватних підприємців Людмили Китайгори, Віри Цимбал, фермера Сергія Рудя та ВАТ машинобудівний завод «Комсомолець» (голова правління Юрій Плескач) усі учасники фестивалю отримали подарунки.

Подібні заходи сприяють подальшому зміцненню родинних стосунків, вихованню молоді на принципах високої моральності і духовності.