55444444                                                   

Дитячий сміх, веселий гомін та щасливі обличчя батьків – все це можна було почути і побачити на урочистому відкритті дитячого майданчика у селі Снітин. Вдало розміщений біля школи і дитячого садка, майданчик забезпечений усім належним ігровим устаткуванням – пісочницями, гірками, гойдалками, каруселями.

Навіть осінній дощ не став на заваді казковому дійству, яке підготували працівники районного будинку культури для найменших мешканців села. Артисти провели цікаві інтерактивні ігри та конкурси з дітьми. Святкова розважальна програма організована за всебічної підтримки Лубенської районної організації Партії регіонів, також були придбані подарунки для дітей.

З вітальними промовами виступили голова райдержадміністрації Віктор Алєксєєнко, голова районної ради Олексій Дядечко, сільський голова Василь Омелянець, завідуюча дошкільним навчальним закладом «Пролісок» Галина Василенко.

Олексій Дядечко висловив переконання, що відкритий дитячий майданчик – це змістовний і безпечний відпочинок для дітей, гра на ньому дає силу, здоров'я, спритність, нарешті, це рух, що так необхідно сучасним дітям.

 

 

Зокрема, Віктор Алєксєєнко зазначив: «Дитинство – найщасливіша пора нашого життя. Саме тому необхідно прикладати зусилля, щоб наші діти зростали в атмосфері безмежної любові та турботи як з боку батьків, так і з боку влади. На виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України», в рамках проекту «Дитячий і спортивний майданчик у кожне село» в районі проводиться активна робота по будівництву та   облаштуванню ігрових та спортивних дитячих майданчиків».

117777