55555444441                                                         

20 жовтня на базі Засульської гімназії з ініціативи Лубенського районного осередку Федерації Кіокушин Карате України, за всебічної підтримки Лубенської районної організації Партії регіонів (голова Віктор Алєксєєнко), голови районної ради Олексія Дядечка,  голови Лубенської районної організації ВМГО «Молоді регіони» Оксани Цимбал, депутата районної ради, директора Засульської гімназії Анатолія Савенкова вперше відбулися змагання відкритої першості Лубенського району із кіокушин карате серед дітей, юнаків та дівчат, присвячені 70-річчю визволення України від німецько-фашистських загарбників.           

57 учасників різних вікових категорій представляли міста Миргород, Пирятин, Лубни та Лубенський район. Головний суддя змагань – суддя національної категорії, президент Лубенського районного осередку Федерації Кіокушин Карате України Сергій Деркач. За результатами поєдинку перше командне місце вибороли вихованці Лубенського району.      

 

                                

Утвердження здорового способу життя, особливо серед дітей і молоді, – актуальне питання для кожної країни, де турбуються про громадян. І головну роль тут мають відігравати фізична культура і спорт. На цьому постійно наголошує Президент України Віктор Янукович, на це спрямовані зусилля районної влади, яка активно підтримує розвиток спорту на селі, працює над розширенням мережі спортивних секцій і гуртків, дбає про належне утримання спортивних залів і майданчиків, сприяє забезпеченню необхідних умов для занять фізкультурою, проведення масових заходів. І яскравим прикладом цього є секції з кіокушин карате, які активно діють у селах Засулля, Войниха, Березоточа, Піски, Новаки, Вищий Булатець та на базі лубенських шкіл № 4 і 6. За постійної фінансової підтримки районної організації Партії регіонів вихованці секцій мають можливість не тільки тренуватися, а й проводити літні збори в таборі, брати участь у різноманітних змаганнях тощо.

44444500

Фізичне виховання і спорт – це не просто заняття, а стиль життя, який об’єднує навколо себе людей, загартовує тіло й дух особистості.