5555111                                                         

19 жовня мешанці села Карпилівка відсвяткували День села. Захід проходив у сільському клубі. Тут було багатолюдно, адже окрім карпилівчан у село з»їхались ті, хто народився і виріс тут. На заході побували голова районної ради Олексій Дядечко, голова райдержадміністрації Віктор Алєксєєнко. Керівники району вітали селян зі святом. 

Голова районної ради Олексій Дядечко дякував селянам за плідну працю, адже те, що село має здобутки – це успіх його працьовитих мешканців, а також зупинився на соціальних ініціативах Президента України Віктора Януковича , які спрямовані на забезпечення фінансової стабільності та економічного зростання країни, комплексному покращенні якості життя громадян, наголошуючи на тому, що влада і громада повинні працювати спільно аби усі задуми було втілено в життя.

   Заактивну життєву позицію, ініціативність, допомогу в розвитку соціальної інфраструктури Духівської територіальної громади очільники району вручили Почесні грамоти районної ради та райдержадміністраціїголові СФГ «Перлина» Сергію Рудеві, голові СФГ «Янтар» Івану Самійленку, директору СТОВ «Прометей» Юрію Поцяпуну.

 

 

         Низку теплих слів карпилівчанам сказала і сільський голова Духівської сільської ради Валентина Далада.  

         Присутні милувалися незабутньою концертною програмою, яку дарували гурт «Карпиляночка», вихованці Духівської ЗШ, гурт дівчат Духівського будинку культури. На святі було все: задушевні пісні, запальні танці, вірші, які залюбки продекламував письменник Лубенщини Олександр Печора і навіть пісні козаків з Пирятинського району, які прибули привітати сусідів. Ведучі заходу – Наталія Далада та Валентина Симоненко згадували минувшину і сьогодення голів колгоспу, механізаторів, доярок, найактивніших здавачів молока. Було відмічено найстарших мешканців Карпилівки: Віру Стеценко, Олександру Даладу, Марію Чумак   і наймолодших - Русланчика … Найкращою садибою визнано подвір»я Миколи Дяченка. А щоб захід запам»ятався надово присутніх пригостили ще й смачною кашею