02418 жовтня працівники   харчової промисловості Лубенщини відсвяткували своє професійне свято. Одним із найбільших підприємств, яке представляє харчову галузь нашого краю є Лубенський молочний завод, який радує лубенців якісним та широким асортиментом продукції.

Працівників підприємства привітали голова Лубенської районної ради Олексій Дядечко, голова Лубенської райдержадміністрації Віктор Алєксєєнко, міський голова Олександр Грицаєнко та директор асоціації «Полтавамолоко» Сергій Зінченко.

У своєму вітальному слові голова районної ради Олексій Дядечко бажав заводу подальшого розквіту,  а його працівникам здоров"я, ініціативності та завзяття, наголошуючи на тому що лубенська продукція славиться своєю якістю, смаком далеко за межами Полтавщини.Олексій Дядечко зауважив, що на Лубенщини активно втілюються в життя соціальні ініціативи Президента Віктора Януковича щодо   розвитку промисловості, сприянню ефективній зайнятості та створення нових робочих місць і прямий доказ цьому робота Лубенського молочного заводу.

 

 

 

           Ніні Шевченко, Валентині Федченко, Любові Іващенко було вручено Почесні грамоти районної ради та райдержадміністрації.            Керівництво ТОВ «Лубенський молочний завод» на чолі з Володимиром Дорошем зі свого боку теж привітало працівників і не лише на словах. Кожен отримав святковий продуктовий набір та грошову премію. Не обійшли увагою і ветеранів. Їм також приготували продовольчі набори та привітання.