11251703                                                       

15 жовтня працівники виконавчого апарату Лубенської районної ради відвідали Новаківську сільську раду, де було проведено день виконавчого апарату. Участь у зібранні взяв голова районної ради Олексій Дядечко.

Працівники апарату надали посадовим особам органів місцевого самоврядування практичну   та методично допомогу у питаннях ведення діловодства.

В.о керуючого справами виконавчого апарату районної ради Людмила Перерва акцентувала увагу присутніх на правильності оформлення   протоколів сесій, засідань постійних комісій, зупинилась на записах у трудових книжках, особових справах. Нею було звернено увагу на порядок і умови надання додаткових оплачуваних відпусток.

Головні спеціалісти організаційного відділу районної ради Юлія Александрова, Лариса Шкарбань працювали з питаннями   дотримання діловодства за зверненнями громадян, питаннями щодо управляння об’єктами  комунальної власності.

 

 

Радник голови районної ради з юридичних питань Наталія Шишова наголосила на необхідності дотримання вимог Законів України «Про засади запобігання та протидії корупції», «Про доступ до публічної інформації», «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» в роботі органів місцевого самоврядування, ознайомилася з розпорядженнями, які прийнято на виконання вищезгаданих нормативних актів, рекомендувала посадовим особам у своїй роботі чітко дотримуватись вимог чинного законодавства.

 

Підсумки засідання підвів голова районної ради Олексій Дядечко, зауваживши, що посадові особи органів місцевого самоврядування повинні у своїй роботі дотримуватись вимог чинного законодавства, інтенсивно працювати над наповненням   бюджету, використовуючи існуючі для цього ресурси, залучати інвесторів для розбудови об’єктів соціально-культурного, господарського призначення, аграрного ринку, розвитку доріг, транспорту, житлово-комунальної сфери на це спрямовані соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича і це повинно бути пріоритетом роботи.