5444                                                                                 

               8 жовтня на базі Калайдинцівської ЗШ І-ІІІ ступенів відбулися районні змагання з легкоатлетичного кросу серед учнів загальноосвітніх шкіл. У змаганнях взяли участь близько 70 учнів з 13 ЗНЗ району.

             Зі словами привітання до учасників змагань звернулась начальник відділу освіти райдержадміністрації Юлія Білокінь, яка наголосила на тому, що значна увага на державному рівні приділяється питанню фізичної культури та спорту. Свідченням цього є виконання в Україні та у Лубенському районі зокрема нових соціальних ініціатив Президента України щодо модернізації дитячих спортивних майданчиків.

 

 

        Під час підготовки до нового 2013-2014 навчального року спортивні майданчики усіх загальноосвітніх навчальних закладів відремонтовані, поновлено тренажерне обладнання, а у Засульській гімназії проводяться роботи по будівництву сучасного спортивного майданчика зі штучним покриттям. На завершення свого виступу начальник відділу освіти побажала усім учасникам наполегливості у досягненні мети та перемоги.

             У загальному заліку серед ЗНЗ І-ІІ ступенів першість вибороли легкоатлети Духівської ЗШ (14 очок), другими стали учні Вільшанської ЗШ (11 очок), третіми – Пісківської ЗШ (8 очок). Серед ЗНЗ І-ІІІ ступенів на першому місті команда Тарандинцівської ЗШ (57 очок), на другому – команда Новооріхівської ЗШ(48 очок), на третьому – учні Михнівської ЗШ (46 очок).

             Переможці та призери в особистому   заліку нагороджені грамотами відділу освіти та медалями, які представили спонсори змагань ПП «Лубниелектромонтаж» (директор Конько В.Г.)