dsc06898                                                                                  

     Виконуючи соціальні ініціативи Глави держави, районна влада працює над поліпшенням стану матеріально-технічної бази існуючих спортивних споруд та будівництвом нових сучасних. Облаштовуються стадіони, спортивні та дитячі ігрові майданчики, проводяться поточні ремонти спортивних залів.

         7 жовтня голова  районної ради Олексій Дядечко  взяв участь у нараді , яку провів голова райдержадміністрації Віктор Алєксєєнко  в селі Засулля, де на території місцевої гімназії ведеться будівництво сучасного спортивного майданчика зі штучним покриттям.

    На зібраннібули присутні  начальник відділу архітектури, будівництва та ЖКГ райдержадміністрації Сергій Сіряченко, приватні підприємці Олег Золотоверх і Володимир Мостовенко, директор гімназії Анатолій Савенков, тимчасово виконуюча повноваження сільського голови Засульської сільської ради Ольга Скиба

 

      «Створення належних умов для занять фізкультурою і спортом – це один із пріоритетів державної політики. Наша мета – збільшити кількість спортивних споруд і закладів, щоб кожна дитина могла безперешкодно там займатися», - зазначив під час наради Віктор Алєксєєнко.

      Сергій Сіряченко ознайомив присутніх з ходом будівельних робіт. На даний час вже підготовлена основа під штучне покриття, розпочато облаштування огорожі та зовнішнього освітлення в нічний час, визначено місця для вболівальників.

        Олег Золотоверх проінформував про обсяг робіт, які буде виконувати по встановленню огорожі. 

           Володимир Мостовенко узгодив питання по підведенню освітлення.

        Олексій Дядечко зазначив, що у районі активно втілюється в життя проект «Дитячі і спортивні майданчики у кожне село», адже поліпшення благоустрою сільських населених пунктів починається саме з цього.

       Голова райдержадміністрації дав конкретні доручення щодо подальшого виконання запланованих робіт.