2111                                                                        

          Напередодні Дня працівника освіти у районному будинку культури відбулися урочисті заходи з нагоди свята. Вже традиційно в залі зібрались ті, хто присвятив себе навчанню і вихованню дітей, чия шляхетна й самовіддана праця заслуговує найвищих слів подяки та глибокої поваги.За сумлінну працю окремі представники освітянської галузі були відзначені грамотами Головного управління освіти і науки облдержадміністрації, Почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради, грамотами відділу освіти.В урочистостях взяли участь голова райдержадміністрації Віктор Алєксєєнко, голова районної ради Олексій Дядечко, заступники голови райдержадміністрації Василь Куксань і Микола Федоренко.Керівники району з великою приємністю вітали людей, від яких залежить майбутнє країни. У своєму зверненні голова райдержадміністрації Віктор Алєксєєнко говорив, що пріоритетним залишається питання забезпечення доступності якісної освіти як в дошкільному закладі, так і в школі. Тільки тоді ми зможемо вільно розвиватися та будувати суспільство, в якому хочемо жити самі і в якому хочемо, щоб жили наші діти.

    Голова районної ради Олексій Дядечко зазначив, що районна влада відповідально ставиться до розвитку освітянської галузі, адже наші діти повинні отримувати якісну освіту.

 

                  Своїх колег привітала начальник відділу освіти райдержадміністрації Юлія Білокінь, яка зокрема зазначила, що професійне свято освітян об’єднує усіх, хто причетний до світу дитинства: дітей, батьків, вихователів, вчителів, методистів.

   З нагоди   свята найактивніших педагогів було нагороджено грамотами. Почесну грамоту районної ради та райдержадміністрації отримали   Лариса Кравченко, Микола Кадука,   Віктор Бобир, Ніна Дядечко, Любов Діденко, Марина Буніна, Лариса Деркач, Людмила Єремієвська, Сергій Рак, Валентина Сичова, Наталія Федоренко.   

8

   Почесною грамотою департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації та обласного центру естетичного виховання учнівської молоді нагороджено колектив районного центру дитячої та юнацької творчості за друге місце в рейтингу участі позашкільних навчальних закладів в обласних масових заходах естетичного спрямування (директор Валентина Моша).

           Захід був наповнений кольорами веселки, що заповнила увесь зал у вигляді повітряних кульок, які педагогам дарували учні Оріхівської ЗОШ.

                Після привітань та нагороджень на  присутніх чекала цікава концертна програма артистів Полтавської обласної філармонії.       

111