21122                                                                             

   З початку нового навчального року в загальноосвітніх навчальних закладах району проводяться щорічні батьківські конференції.

25 вересня така батьківська конференція відбулася у Засульській гімназії. У її роботі взяли участь голова районної ради Олексій Дядечко,голова райдержадміністрації Віктор Алєксєєнко,  начальник відділу освіти райдержадміністрації Юлія Білокінь.

     Голова районної ради Олексій Дядечко зупинився  на серйозності питання  підтримки фізичного здоров"я учнів таролі  родиниу вихованні дитини.

    Голова райдержадміністрації, виступаючи перед присутніми, зазначив, що подібні зустрічі на батьківських конференціях цікаві та важливі для районної влади. Останнім часом відбулися відчутні зміни в освітянській галузі.

 

 

        В закладах освіти проведено низку будівельних та ремонтних робіт в плані покращення їх матеріально-технічної бази. Під постійним контролем влади підвіз дітей до навчальних закладів і додому. Особлива увага зосереджена також на організації харчування дітей: вже четвертий рік районна влада робить все для здешевлення та стовідсоткового охоплення дітей харчуванням. А от дозвілля школярів у Віктора Миколайовича викликає занепокоєння. Він наголосив на недопустимості перебування учнівської молоді у вечірній та нічний час у громадських місцях, підкреслив, що, перш за все, родина відповідальна за виховання дитини.

   Начальник відділу освіти Юлія Білокінь принагідно висловила вдячність директору та вчителям за надання якісної освіти, про що свідчать перемоги учнів на предметних олімпіадах, конкурсах, спортивних змаганнях.Добре налагоджена й організована взаємодія влади, родини й школи дозволяє безпосередньо на місцях і в короткі терміни вирішувати назрілі питання в галузі освіти і не тільки. Основне, на чому акцентується увага, – результативність навчально-виховного процесу, повноцінне харчування, медичне обслуговування, заняття фізкультурою і спортом, організація дозвілля і позашкільного виховання дітей.Такі зустрічі свідчать про те, що тісна співпраця районної влади, педагогів і батьків є основою виховання особистості.