1012210                                                                                   23 вересня відбулося   виїзне засідання громадської ради при райдержадміністрації на тему: «Успішна реалізація в районі Програми   соціального розвитку сільських   населених пунктів».

На черговому   виїзному засіданні членів громадської ради на чолі з її головою Миколою Крутієм зустрічала одна з найбільших сільських рад – Михнівська.

 Участь у зібранні взяли голова районної ради Олексій Дядечко, голова райдержадміністрації Віктор Алєксєєнко.

Свою роботу   громадська рада почала з ознайомлення   з функціонуванням артезіанської свердловини для забезпечення господарсько-питних потреб населення у селі Терни, відвідали молочно-товарну ФГ «Вітас і К» у с. Олександрівка, яка працює лише рік, але уже має напрацювання і серйозні плани, ознайомилися з роботою Михнівського   сільського Будинку культури, Михнівської АЗПСМ, Михнівського ДНЗ «Сонечко», оглянули спортивний і дитячий майданчики, що дало змогу громадським активістам пересвідчитися у тому, що кожному з побачених об»єктів приділяється велика увага з боку місцевої і районної влади.

 

 

     Очільники районної влади у своїх виступах говорили про реалізацію програми соціального розвитку сільських населених пунктів, конкретно зупинившись на тому, над чим працює район.

     У плані роботи громадської ради розглянути питання збереження культурної спадщини району,   популяризації пам»яток   історії   та культури серед населення, про стан здоров»я дітей, підвищення якості медичного обслуговування , виховання у дітей здорового способу життя. Організація харчування дітей у навчальних   закладах району, стан виплати заробітної   плати працівникам освіти згідно чинного законодавства.