2 вересня голова районної ради Олексій Дядечко здійснив робочу поїздку у село Піски. Він разом з головою райдержадміністрації Віктором Алєксєєнком, заступником голови райдержадміністрації Василем Куксанем відвідав сім’ю Павлик, де створено будинок сімейного типу, який відносно недавно реорганізовано з прийомної сімї.

 Керівники району поспілкувалися   з подружжям. Станіслав та Олена, які виховують троє власних і п’ятеро дітей позбавлених батьківського піклування розповіли про те, як живе дружня родина. 

 

 

  На сьогодні в будинку, де мешкає сімя, проводяться ремонтні роботи.

  З метою забезпечення повноцінного функціонування дитячого будинку сімейного   типу та створення належних умов для розвитку, виховання та навчання дітей – вихованців рішенням 18 сесії районної ради 6 скликання від 17 травня 2013 року, були виділені з районного бюджету кошти у сумі 40 тис. грн., з них на придбання будівельних матеріалів для проведення поточного ремонту житлового будинку – 35 тис. грн., придбання побутової техніки – 5 тис. грн.( пральна машина та мультиварка). 

Тож очільники влади подивилися як проходить ремонт, а також запевнили, що будуть і надалі допомагати батькам, які взяли на себе відповідальність піклуватись про дітей, яким так не вистачає батьківської уваги.