УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

двадцята сесія шостого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 27 вересня 2013 року

Про погодження звільнення

та призначення Кісенка В.В.

       Відповідно до статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 20 Закону України "Про освіту", Порядку призначення та звільнення керівників підприємств, установ, організацій, що належать до спільної власності територіальних громад сіл району, затвердженого рішенням тринадцятої сесії районної ради шостого скликання від 27.07.2012, та, розглянувши подання голови районної державної адміністрації від 03.09.2013, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Погодити звільнення Кісенка Володимира Віталійовича з посади директора Губської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів 26 серпня 2013 року у зв'язку з переходом на іншу роботу згідно поданої заяви.
  2. Погодити призначення Кісенка Володимира Віталійовича на посаду директора Шершнівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів з 27 вересня 2013 року   по 31серпня 2016 року.
  3. Відділу освіти районної державної адміністрації                                      (Білокінь Ю.М.) забезпечити призначення на посаду   Кісенка Володимира Віталійовича в установленому чинним законодавством України порядку.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань соціальної сфери та соціального захисту населення.

Голова районної ради                                                                               О.І.Дядечко