УКРАЇНА

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Третя сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 16 лютого 2021 року                                                                  №   82 - III

Про передачу майна із спільної власності територіальних

громад Лубенського району у комунальну власність

Чорнухинської селищної ради

          Відповідно до статей 43, 59, 60, пункту 62, 10 розділу V «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання Чорнухинської селищної ради № 03-04/125 від 21.01.2021р., районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Передати безоплатно зі спільної власності територіальних громад Лубенського району у комунальну власність Чорнухинської селищної ради основні засоби та інші матеріальні цінності, які обліковуються на балансі Чорнухинської районної ради в кількісті 87 одиниць, первісною вартістю 143635,80 грн., нарахованим зносом 89367,78 грн., залишковою вартістю 54268,02 грн., згідно переліку, що додається (додаток).
  2. Доручити голові районної ради забезпечити виконання усіх необхідних дій, пов’язаних з передачею майна, визначити та делегувати до складу комісії з приймання-передачі майна представників від районної ради.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Лубенської районної ради з питань управління майном, житлово-комунального господарства, енергозбереження, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради                                                              Т.П.Качаненко