УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Третя сесія восьмого скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

від 16 лютого 2021 р.                                                                             № 81   - III

Про передачу коштів по спеціальному

фонду (власні надходження) та дебіторської

заборгованості із сектору культури і туризму

Чорнухинської райдержадміністрації

до сектору культури, туризму та охорони

культурної спадщини виконавчого комітету

Чорнухинської селищної ради

        Відповідно до статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, статей 172, 327 Цивільного кодексу України, статті 89 Бюджетного кодексу України, Закону України «Про добровільне обєднання територіальних громад», керуючись Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», у зв’язку з утворенням у районі Чорнухинської об’єднаної територіальної громади, рішення сорокової сесії сьомого скликання Чорнухинської районної ради «Про передачу закладів культури та майна зі спільної власності територіальних громад Чорнухинського району у комунальну власність Чорнухинської селищної ради» від 04.07.2019 року, рішення сорок дев’ятої сесії сьомого скликання Чорнухинської районної ради «Про безоплатну передачу Чорнухинського літературно-меморіального музею Г.С.Сковороди та майна зі спільної власності територіальних громад Чорнухинського району у комунальну власність Чорнухинської селищної ради» від 10.09.2020 року районна рада,

ВИРІШИЛА:

  1. Передати кошти по спеціальному фонду, а саме власні надходження закладу культури (публічна бібліотека ім. Г.С.Сковороди Чорнухинської селищної ради) із сектору культури і туризму Чорнухинської райдержадміністрації до сектору культури, туризму та охорони культурної спадщини виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради, в розрізі КПКВК:

- КПКВК 1014030 «Забезпечення діяльності бібліотек» (Публічна бібліотека ім. Г.С.Сковороди) - 312,41 грн.

25010100 (Плата за послуги, що надаються бюджетними установами згідно з їх основною діяльністю) – 312,41 грн.

  1. Передати кошти по спеціальному фонду, а саме власні надходження закладу культури (Чорнухинський літературо-меморіальний музей Г.С.Сковороди Чорнухинської селищної ради) із сектору культури і туризму Чорнухинської райдержадміністрації до сектору культури, туризму та охорони культурної спадщини виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради, в розрізі КПКВК:

- КПКВК 1014040 «Забезпечення діяльності музеїв і виставок» (Чорнухинський літературо-меморіальний музей Г.С.Сковороди Чорнухинської селищної ради) – 1,35 грн.

25010100 (Плата за послуги, що надаються бюджетними установами згідно з їх основною діяльністю) – 1,35 грн.

  1. Передати дебіторську заборгованість, що утворилася станом на 01.01.2021року в сумі 364,80 грн. за КПКВК 1014040 «Забезпечення діяльності музеїв і виставок» (Чорнухинський літературо-меморіальний музей Г.С.Сковороди Чорнухинської селищної ради) до сектору культури, туризму та охорони культурної спадщини виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради.
  2. Організацію виконання цього рішення покласти на голову комісії з припинення сектору культури і туризму Чорнухинської районної державної адміністрації Андрущенка В.М.
  1. 5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань планування бюджету, фінансів та бюджетних відносин.

Голова районної ради                                                               Т. П.Качаненко