Надрукувати

photo 2023 04 12 15 44 22

Сьогодні голова Лубенської районної ради Тетяна КАЧАНЕНКО та заступник голови Оксана ЦИМБАЛ привітали з ювілейним Днем народження поважного жителя Лубенщини, члена Національної спілки журналістів України, члена Полтавської спілки літераторів, член журі літературно – мистецької премії ім. Василя Симоненка, ініціатор створення музею Василя Симоненко в селі Тарандинці, Новооржицької ТГ, Лубенського району Василя БУТА та відзначили Почесною Грамотою Лубенської районної ради.

Василь Григорович Бут творчий, інтелігентний, тактовний, уважний, ерудований, з почуттям стилю, смаку, справжній вчитель та директор Тарандинцівської школа (1987-2009 рр).

На плечах директора лежить широке коло обов’язків. Він повинен бути вмілим керівником навчального процесу, незаперечним авторитетом серед колег, добрим наставником для дітей. Усе це поєднав у собі Василь Григорович. За роки своєї роботи виявив високий рівень професіоналізму.

Відносини між учнем та вчителем сьогодні ми побачили на власні очі, більше сорока років поспіль, учень Василя Григоровича Василь ГОНТАР вітає його з Днем народження.

«Василь Григорович – це не просто вчитель, він значить для мене набагато більше», - говорить Василь ГОНТАР

Тож вітаємо Вас, шановний, Василю Григоровичу, з ювілеєм! Бажаємо, щоб душевне тепло і радість завжди були з Вами. Нехай здоров’я буде надійною опорою, підтримка і любов рідних ‒ постійною і щирою. Радійте, насолоджуйтеся життям і завжди багато посміхайтеся! Нехай не в’яне краса Вашої душі, нехай не зникає добра надія Вашого серця, хай кожен день радує зустрічами та щасливими святами в колі дорогих людей. З ювілеєм Вас!