Надрукувати

Доброволець

 

14 березня - День українського добровольця.

Саме цього дня у 2014 році понад 500 бійців «Самооборони Майдану» розпочали підготовку на полігоні у Нових Петрівцях з тим, аби взяти участь у боротьбі за суверенітет та територіальну цілісність України на сході держави.
Українські добровольчі батальйони є справжнім взірцем патріотизму та любові до рідної землі. На прикладі теперішніх добровольців будуть вчитися прийдешні покоління - як свого часу молоді українці виховувалися на прикладі героїзму героїв Крут та Української Повстанської Армії.
Дев’ять років тому, коли на нашу землю ступила нога агресора, добровольці не стали чекати офіційної мобілізації: вони самоорганізувались у військові загони, формування та батальйони, і пішли на фронт боронити спокій українських громадян. Справжні, мужні і відповідальні люди, які керувались простим життєвим принципом «Якщо не я…то хто?» .
Сьогодні ми у війні… У війні жорстокій, злій, яка породжує смерть, знищуючи усе живе навколо. Ці важкі для України роки об’єднали тісною дружбою усі регіони, народи світу та різні миротворчі організації святою вірою у непереможність української нації, її єдність заради майбутніх поколінь, миру для нашої рідної землі, спокою, без перебільшення, для всієї планети!
Самовідданість добровольців доводить, що спільними зусиллями ми зможемо очистити святу українську землю і об’єднати весь український народ навколо ідеї створення нової якісної України!
А День нашої Перемоги над рашистським ворогом стане однією з основ, на якій гартуватимуться нові покоління вільних українців.
Добровольці України, ДЯКУЄМО ВАМ!
Схиляємо у скорботі голови в пам’ять про тих добровольців та воїнів, які полягли на полі бою й не повернулись додому, до рідних домівок, до своїх батьків, матерів, коханих та дітей. Вони врятували нашу батьківщину від ворога та день за днем перетворювати Україну у заможну, процвітаючу країну.
Вічна слава героям, які полягли за Україну!
Слава Україні!🇺🇦💙💛
З повагою,
голова Лубенської районної ради
Тетяна КАЧАНЕНКО
Депутати районної ради