Надрукувати

землевпорядник

Землевпорядкування - одна з найдавніших професій. Історичні літописи свідчать про те, що ще до прийняття християнства, понад 1000 років тому, у Київській Русі вже проводили вимірювання землі.

Першими землевпорядниками були межувальники, які встановлювали та закріплювали межі і видавали документи, що засвідчували право на землю. Ще тоді землевпорядники були шановними людьми, адже в їхніх руках перебувало головне багатство - земля, основа для функціонування всіх сфер діяльності людини. Розвиток суспільства в усі часи був пов’язаний з землею, яка і зараз залишається головним засобом для існування людства і джерелом суспільного багатства. В Україні професія землевпорядника завжди користувалася повагою, тому що вона присвячена безцінному скарбу країни – її землі.
Щиро вітаємо працівників землевпорядної служби Лубенщини з професійним святом – Днем землевпорядника України!
Прийміть слова вдячності за сумлінну працю і вірність професійному обов’язку. Бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров’я, добра і благополуччя, нових трудових досягнень.
Незламної віри усім у майбутнє мирне життя, віри у те, що наша Україна ніколи не впаде на коліна перед ворогом. Сили вам, здоров’я та любові до рідної землі.
З повагою
Голова Лубенської районної ради
Тетяна КАЧАНЕНКО
Депутати районної ради