Надрукувати

8 березня 2023

Кожна жінка – окрема особистість, загадковий світ і особлива неповторна історія. Такі схожі і водночас такі різні, проте, беззаперечно прекрасні.

Хіба не заслуговують на весняні квіти та щирі слова наші кохані дружини, які дарують нам сімейний затишок, ніжність та доброту? Наші доньки, які чекають нас вдома та обіймають своїми ніжними рученятами. Жінки-колеги та подруги, які завжди допоможуть та підтримають. І хіба може бути забагато слів любові та вдячності нашим рідним матерям, які дали нам життя та продовжили рід?
Сьогодні українські жінки, разом з чоловіками на передовій відстоюють мир та єдність України. Ми вітаємо вас, жінки-бійці, жінки-волонтерки, жінки-лікарі, і дякуємо за вашу стійкість та мужність.
Особливі слова підтримки висловлюємо матерям, які не дочекалися своїх синів з війни. Нехай загоюються ваші душевні рани, а гордість за синів наповнює ваші серця.
Любі матері, жінки, сестри, доньки! Саме ви надихаєте нас на шляхетні вчинки, щодня даруєте нам любов, турботу, душевний спокій і затишок. Всі труднощі та негаразди минуться і ніщо не буде затьмарювати вашої посмішки, а на ваших очах бринітимуть лише сльози радощів.
Низький вам уклін від усіх чоловіків, щирі побажання добра і найскорішого настання миру. Нехай Господь убереже вас і ваші родини від горя і втрат в ці тяжкі дні. А ще, непохитної віри вам у нашу Перемогу.
Зі святом весни!
Слава Україні!
З повагою,
чоловічий колектив депутатів Лубенської районної ради