Надрукувати

 

Сьогодні Тетяна Качаненко, голова Лубенської районної ради, передала для потреб шкіл нашої громади так звані "тривожні рюкзаки", укомплектовані товариством Червоного хреста.
Обов'язковою умовою для перебування учнів під час повітряної тривоги у сховищах є наявність таких торбинок з переліком предметів першої необхідності: засоби індивідуального захисту, предмети гігієни та продуктові набори. Торбинки містять частину необхідного з переліку тривожного рюкзака для школярів.
З метою організації належного проживання внутрішньо переміщених осіб, які внаслідок російської агресії вимушено покинули свої помешкання та тимчасово проживають у закладах освіти, а також з метою покращення матеріального стану закладів освіти Хорольської міської ради, які працюють офлайн Департамент освіти і науки Полтавської військової адміністрації забезпечив наборами дітей-переселенців та предметами першої необхідності від фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ).
Діти отримають спортивне приладдя, канцтовари для початкової школи, ігрові набори для закладів дошкільної освіти. Також для ВПО передано матраци, ковдри, подушки.
Висловлюємо вдячність Департаменту освіти і науки Полтавської обласної військової адміністрації, товариству Червоного хреста, голові Лубенської районної ради Качаненко Тетяні Петрівні. "Така підтримка важлива і потрібна для всіх нас. Питання облаштування укриттів у закладах освіти перебуває на контролі Хорольської міської ради", - наголосив міський голова Сергій Волошин.
ХоролХорол1Хорол2