Надрукувати
В наш нелегкий час, коли все більше людей потребує турботи та матеріальної допомоги стає важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої, і як чудово, що такі люди є.
Дякую за надану гуманітарну допомогу Товариству Червоного Хреста в Україні за підтримку та організацію Качаненко Тетяні Петрівні голові районної ради за безкоштовне надання продуктових наборів, побутової хімії, постільної білизни для 12 сімей Михнівського старостинського округу. Надаючи таку допомогу, ви надаєте не просто матеріальні цінності, а даруєте радість та надію на краще життя.
Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за добробут людей. Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців. Хочеться ще раз щиро подякувати за Вашу підтримку та за Ваші щирі і чуйні серця. За те що Ви не стоїте осторонь проблем простих людей. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаю Вам всіляких благ і процвітань. Нехай Бог Вам пошле міцного здоров’я, радості і щастя!
ДопомогаДопомога 2Допомога 1