Надрукувати
 
З днем бухгалтераШановні бухгалтери! 16 липня відзначається ваше професійне свято, даруючи нам ще один привід висловити вам глибоку повагу та привітати з днем бухгалтера. Завдяки вам невпинно розвивається фінансово-господарська діяльність підприємств, установ і організацій. Без вас неможливо собі уявити жодне підприємство, жоден бізнес, жодну комерційну організацію.
Ваш інструмент – цифри - сухі, неемоційні, безпристрасні, та ви читаєте в їх рівних рядках і стовпчиках про успіх чи невдачу, прибуток або втрати, оперуєте ними з вправністю професіоналів.
Саме ви тримаєте руку на пульсі району, забезпечуючи чіткий, невпинний контроль фінансових потоків, своєчасність податкових платежів. Від вас прямо залежить діяльність усіх галузей народного господарства. Без належної роботи бухгалтерів неможливо забезпечити поступальний розвиток економіки району, області та держави загалом.
Шановні бухгалтери! Прийміть щиру вдячність за щоденну сумлінну працю і вірність професійному обов’язку. Нехай у вас легко зводиться сальдо й пишуться квартальні та річні звіти, хай ваша ретельність і старанність повернеться достатком та благополуччям. Бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, невичерпних сил та наснаги.
Мирного неба над головою.
 
З повагою та найкращими побажаннями
голова Лубенської районної ради Тетяна КАЧАНЕНКО
Депутати районної ради