Надрукувати
Сьогодні, 8 липня, в Україні відзначають День родини. Це відносно молоде свято і відзначаєтся в нашій країні з 2012 року. Відповідний Указ Президента України № 1209/2011 "Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат і професійних свят" був підписаний 30 грудня 2011 року.
Родина – це найрідніші, найближчі люди, які допомагають усім нам у складних ситуаціях, дарують нам тепло. Родина – це безпечний і затишний рідний дім, а родинне тепло, й уроки життя – це те, що людина бере із собою в усі дорослі шляхи.
Українці споконвічно вирізнялися з-поміж інших народів шанобливим ставленням до родинних цінностей. Саме тому родини в нашій країні є основним елементом суспільства, носієм людської моральності, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності й розвитку держави та благополуччя кожного з нас.
Саме у родині формується характер, особистісні якості, прищеплюється відповідальність, порядність, повага до старшого покоління. Родина не тільки наша незамінна і постійна моральна та матеріальна підтримка, а гармонійний та міцний союз родини і держави – один із найважливіших чинників її процвітання, добробуту й благополуччя громадян.
Сьогодні для українців родина – це значно більше, ніж мама, тато, дружина чи чоловік та діти, чи багато рідних за сімейним столом на свята. Сьогодні родина для кожного з нас – це Україна.
Родина є тією цеглиною, на якій стоїть держава.
Дорогі жителі Лубенщини!
Щиро бажаю кожній родині мирного неба, щасливої долі, міцного здоров'я, добробуту, благополуччя, злагоди та любові. Нехай будуть щасливими і вдячними ваші діти, а буденні клопоти завжди радісними і приємними. Нехай для кожного з вас родина буде самою надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть.
Перемоги та миру кожному з нас.💙💛🇺🇦З Днем родини
 
 
З повагою,
Голова Лубенської районної ради
Тетяна КАЧАНЕНКО
Депутати районної ради