УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Тридцята сесія шостого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 19 грудня 2014 року

Про внесення змін до рішення районної ради

від 17.02.2013 «Про затвердження переліку

закладів культури базової мережі районного

рівня та їх граничної штатної чисельності»

            Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 24 Закону України «Про культуру», враховуючи типові штатні нормативи клубних закладів, затверджені наказом Міністерства культури України від 20.09.2011 № 767/0/16-11, районна рада

ВИРІШИЛА:

            1. Внести зміни до рішення районної ради від 17 лютого 2012 року «Про затвердження переліку закладів культури базової мережі районного рівня та їх граничної штатної чисельності», виклавши додаток 2 до нього в новій редакції.

2. Визнати таким, що втратило чинність рішення районної ради від 22 лютого 2013 року «Про внесення змін до рішення районної ради від 17 лютого 2012 року «Про затвердження переліку закладів культури базової мережі районного рівня та їх граничної штатної чисельності».

3. Відділу культури і туризму районної державної адміністрації забезпечити утримання закладів культури базової мережі районного рівня та їх штатної чисельності в межах бюджетних призначень, що затверджується районною радою щорічно, з урахуванням цього рішення.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань соціальної сфери та соціального захисту населення.

Голова районної ради                                                                           О.В.Темченко

 

Переглянути додатки до проекту рішення "Про внесення змін до рішення районної ради від 17.02.2013 "Про затвердження переліку закладів  культури  базової мережі  районного рівня  та їх граничної штатної чисельності"