УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Тридцята сесія шостого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 19 грудня 2014 року

Про надання права на отримання

позик на покриття тимчасових

касових розривів районного

бюджету в 2015 році

Відповідно до пункту 17 частини першої статті 43, частини першої статті 70 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини п’ятої статті 43, пункту 2 частини першої статті 73 Бюджетного кодексу України, Порядку покриття тимчасових касових розривів місцевих бюджетів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2010                  № 1204, з метою забезпечення першочергових видатків районного бюджету    у 2015 році, районна рада

ВИРІШИЛИ:

   1. Надати право фінансовому управлінню Лубенської районної державної адміністрації на отримання позик на покриття тимчасових касових розривів районного бюджету в 2015 році за рахунок коштів єдиного казначейського рахунка.

   2. Уповноважити на укладання договорів про отримання позик на покриття тимчасових касових розривів районного бюджету в 2015 році в органах Державної казначейської служби України начальника фінансового управління районної державної адміністрації Самійленко Світлану Іванівну.

   3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань планування бюджету та фінансів.

Голова районної ради                                                                    О.В.Темченко