УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

 

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Тридцята сесія шостого скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 19 грудня 2014 року

 

Про внесення змін до рішення районної

 

ради від 16 липня 2004 року «Про створення

 

Лубенського районного трудового архіву»

 

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, Закону України «Про Національний архівний фонд і архівні установи» та наказу Міністерства юстиції України від 02.06.2014 № 864/5, «Про затвердження Типового положення про архівну установу сільської, селищної, міської ради для централізованого тимчасового зберігання архівних документів, нагромаджених у процесі документування службових,трудових та інших правовідносин юридичних і фізичних осіб,що не належать до Національного архівного фонду», з метою приведення у відповідність установчих документів Лубенського районного трудового архіву до вимог чинного законодавства України, районна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до рішення районної ради від 16 липня 2004 року «Про створення Лубенського районного трудового архіву» та викласти додаток            1 до нього в новій редакції (додається).

 

2. Визнати таким, що втратило чинність рішення районної ради від                        16 листопада 2012 року «Про внесення змін до рішення районної ради від              16 липня 2004 року «Про створення Лубенського районного трудового архіву».

 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань економіки, підприємництва, транспорту, зв’язку та управління комунальною власністю.

 

Голова районної ради                                                                       О.В.Темченко

 

Переглянути додатки до проекту рішення "Про внесення змін до рішення районної ради від 16 липня 2004 року "Про створення Лубенського  районного трудового архіву"