УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Двадцять восьма сесія шостого скликання

 

 

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

від 19 вересня 2014 року

Про передачу майна, що

належить до спільної власності

територіальних громад сіл району

            Відповідно до статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», положень постанови Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» (зі змінами), рішення районної ради від 16 листопада 2012 року «Про порядок прийняття, передачі та списання майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл району», враховуючи клопотання виконавчого комітету Литвяківської сільської ради, районна рада

ВИРІШИЛА:

            1. Передати майно, що належить до спільної власності територіальних громад сіл району:

будівлі та споруди Литвяківської бібліотеки-філії Лубенської районної централізованої бібліотечної системи у комунальну власність територіальної громади сіл Литвяківської сільської ради згідно з додатком.

2. Відділу культури і туризму районної державної адміністрації забезпечити передачу майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл району, в установленому порядку.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань економіки, підприємництва, транспорту, зв’язку та управління комунальною власністю.

      

Голова районної ради                                                                О.В.Темченко

 

Переглянути додатки до проекту рішення "Про передачу майна, що належить до спільної власності  територіальних громад сіл  району".