УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Двадцять шоста сесія шостого скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

від 18 липня 2014 року

Про передачу в 2015 році бюджетних

трансфертів Лубенській міській раді

на надання послуг із соціальної

реабілітації дітей-інвалідів, які

проживають на території району

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статей 89, 93, 101 Бюджетного кодексу України, з метою належного обслуговування сільських дітей з обмеженими фізичними можливостями у центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів виконавчого комітету Лубенської міської ради, районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Передати у 2015 році Лубенській міській раді бюджетні трансферти у розмірі 100,0 відсотків до розрахункових показників обсягу видатків на обслуговування осіб з обмеженими фізичними можливостями в Центрах соціальної реабілітації дітей-інвалідів та Центрах професійної реабілітації інвалідів зведеного бюджету району на надання послуг із соціальної реабілітації дітей-інвалідів, які проживають на території району, Лубенським міським центром соціальної реабілітації дітей-інвалідів виконавчого комітету Лубенської міської ради.

2. Голові районної ради Темченку О.В. укласти договір про передачу бюджетних трансфертів у 2015 році між районною та міською радами у строки, визначені законодавством України.

3. Організацію виконання цього рішення покласти на фінансове управління районної державної адміністрації.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань планування бюджету та фінансів.

Голова районної ради                                                                   О.В. Темченко

 

Переглянути додатки до  проекту рішення "Про передачу в 2015 році  бюджетнихї трансфертів Лубенській  міській раді на надання послуг із соціальної реабілітації  дітей-інвалідів , які проживають на території району".