УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Двадцять шоста сесія шостого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 18 липня 2014 року

Про внесення змін до рішення від24 травня

2011 року «Про Комплексну програму

забезпечення пожежної безпеки в

Лубенському районі на 2011-2015 роки

Відповідно до статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, наказу № 626 від 27.09.2013 «Про зміну найменування державних пожежно-рятувальних загонів (частин) Управління ДСНС України у Полтавській області та затвердження їх положень» у зв’язку з проведенням організаційно-штатних заходів у системі Державної служби України з надзвичайних ситуацій, ліквідацією відділу з питань надзвичайних ситуацій Лубенської райдержадміністрації та з метою реалізації державної політики у сфері цивільного захисту, районна рада

ВИРІШИЛА:

     1. Внести зміни до рішення шостої сесії районної ради шостого скликання від 24 травня 2011 року «Про Комплексну програму забезпечення пожежної безпеки в Лубенському районі на 2011-2015 роки», замінивши в тексті програми назви у відповідних відмінках:

« 27 Державна пожежно рятувальна частина Територіального управління МНС України у Полтавській області» на «3 державний пожежно-рятувальний загін Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області»;

«відділ з питань надзвичайних ситуацій Лубенської райдержадміністрації» на «сектор взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату Лубенської райдержадміністрації».

     2. Райдержадміністрації забезпечити організацію виконання рішення районної ради від 24 травня 2011 року «Про Комплексну програму забезпечення пожежної безпеки в Лубенському районі на 2011-2015 роки» з урахуванням змін.

     3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань дотримання законності та правопорядку.

Голова районної ради                                                                 О.В. Темченко