УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Двадцять перша сесія шостого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від   22 листопада 2013 року

 

Про надання права на отримання

позик на покриття   тимчасових

касових розривів районного

бюджету в 2014 році

Відповідно до пункту 17 частини першої статті 43, частини першої         статті 70 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини п’ятої статті 43, пункту 2 частини першої статті 73 Бюджетного кодексу України,   Порядку покриття тимчасових касових розривів місцевих бюджетів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2010 № 1204, з метою забезпечення першочергових видатків районного бюджету у 2014 році, районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати право фінансовому управлінню Лубенської районної державної адміністрації на отримання позик на покриття тимчасових касових розривів районного бюджету в 2014 році за рахунок коштів єдиного казначейського рахунка.

2. Уповноважити на укладання договорів про отримання позик на покриття тимчасових касових розривів районного бюджету в 2014 році в органах Державної казначейської служби України начальника фінансового управління районної державної адміністрації Самійленко Світлану Іванівну.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань планування бюджету та фінансів.

Голова районної ради                                                                           О.І. Дядечко