УКРАЇНА

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Перша сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

   від 15 грудня 2020 року

Про присвоєння рангу посадової особи місцевого

самоврядування заступнику голови районної ради

Циганенку О.М. та визначення умов оплати праці

           Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве   самоврядування в Україні», статей 14, 15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» зі змінами, районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Присвоїти заступнику голови Лубенської районної ради Полтавської області восьмого скликання Циганенку Олександру Миколайовичу                       7 (сьомий) ранг посадової особи місцевого самоврядування в межах четвертої категорії.      
  2. Встановити з 08 грудня 2020 року надбавку за високі досягнення   у праці в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та вислугу років заступнику голови Лубенської районної ради Полтавської області Циганенку О.М. на період здійснення ним повноважень заступника голови районної ради восьмого скликання.

Виплату надбавки заступнику голови районної ради проводити у межах затверджених видатків на оплату праці виконавчого апарату районної ради.    

3.Дозволити виплату премій заступнику голови Лубенської районної ради Полтавської області Циганенку О.М. з 08 грудня 2020 року:

щомісячну відповідно до фактично відпрацьованого часу у розмірі         100 % посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг, вислуги років та надбавки за високі досягнення у праці;

заохочувальні (разові) премії у розмірі посадового окладу незалежно від відпрацьованого часу та при наявності фонду оплати праці з нагоди державних та професійних свят.

  1. Дозволити виплату заступнику голови Лубенської районної ради Полтавської області Циганенку О.М. матеріальну допомогу на оздоровлення при наданні щорічної основної відпустки та для вирішення соціально-побутових питань у розмірі середньомісячної заробітної плати.

Голова районної ради                                                                  Т.П. Качаненко