УКРАЇНА

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Перша сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

 від 15 грудня 2020 року

Про передачу майна із    спільної   власності

територіальних громад Лубенського району

у комунальну власність Пирятинської міської

територіальної громади

         Відповідно до статті 43, статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 62 , 10 розділу V «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування та районних державних адміністрацій» №1009, рішення другої сесії восьмого скликання Пирятинської міської ради від 11 грудня 2020 року, районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Передати із спільної власності територіальних громад Лубенського району, комунальної власності Лубенської районної ради у комунальну власність Пирятинської міської територіальної громади, майно згідно з переліком, що додається.

        

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань управління майном, житлово-комунального господарства, енергозбереження, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради                                                    Т.П.Качаненко