УКРАЇНА

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сорок п’ята сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 03 вересня 2020 року

Про передачу майна, що належить до                        

спільної власності територіальних                                                                         

громад сіл району

 Відповідно до статей 43, 44 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», Бюджетного Кодексу України, рішення районної ради від 16.11.2012р. «Про порядок прийняття, передачі та списання майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл району», враховуючи клопотання виконавчого комітету Тишківської сільської ради Лубенського району від 02.09.2020 р., районна рада

ВИРІШИЛА: 

  1. Передати з 04 вересня 2020 року у комунальну власність виконавчого комітету Тишківської сільської ради Лубенського району майно, що належить до спільної власності територіальних громад сіл району, та перебуває в управлінні Комунального некомерційного підприємства «Лубенський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Лубенської районної ради Полтавської області згідно з додатком.
  2. Передати повноваження по передачі майна Комунальному некомерційному підприємству «Лубенський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Лубенської районної ради Полтавської області.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань економіки, транспорту, зв’язку, підприємництва та управління комунальною власністю.

    

                                                         Голова районної ради                                  Г.М. Угляниця