УКРАЇНА

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сорок друга сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 04 лютого 2020 року

Про надання дозволу на списання трактора

Т-40 М  та причепа з балансу Ісківської

загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

Лубенської районної ради Полтавської області

 

         Відповідно до статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядку прийняття, передачі та списання майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл району, затвердженого рішенням 15 сесії районної ради шостого скликання від 16.11.2012 року та, розглянувши подання райдержадміністрації, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл на списання майна комунальної власності Лубенської районної ради, що перебуває на балансі Ісківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Лубенської районної ради Полтавської області, а саме:трактора марки Т-40 М, реєстраційний номер 70-06 ЛУ, 1981 року випуску, та причепа, які несправні, зношені і подальшій експлуатації не підлягають.
  1. Директору Ісківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Лубенської районної ради Полтавської області здійснити списання трактора та причепа згідно з Порядком прийняття, передачі та списання майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл району, затвердженого рішенням 15 сесії районної ради шостого скликання від 16.11.2012 року.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії питань соціальної сфери та соціального захисту населення; економіки, транспорту, зв’язку, підприємництва та управління комунальною власністю.

Голова районної ради                                                                          Г.М. Угляниця